Penafian

PENAFIAN PENUH

ADMIN blog drmaba tidak bertanggungjawab terhadap komen (comments) yang diutarakan dalam laman blog ini. Segala komen adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak menggambarkan pendirian admin blog drmaba. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Personal Note:

Artikel yang aku tulis disini pastinya bukanlah suatu yang muktamad dan betul. Maka pertimbangkan dulu bahawa aku ini seorang yang bodoh dan apa yang ditulis adalah sampah semata2.


Oleh itu berikut adalah penyataan kepada semua pembaca budiman:

1. Artikel ini hanyalah perkongsian pandangan peribadi saya berdasarkan pengalaman hidup yg pendek ini dan latarbelakang pendidikan saya, maka saya mohon maaf atas segala kekurangan dan kekhilafan saya.

2. Sekiranya anda fikir bahawa saya ini bodoh (idiot), saya akui kebodohan saya. Semoga Allah yang Maha Luas Ilmu & Maha Bijaksana mengurniakan dan membuka pintu ilmu & kebijaksanaan kepadaku.

3. Sekiranya anda fikir saya salah (wrong), saya akui kesalahan saya. Semoga Allah mengampuni aku dan menunjukkan jalan yang benar.

4. Sekiranya anda ingin membuat pembetulan atau berkongsi pandangan. Saya alu-alukan dan dahulukan dengan Jazakallah.

5. Sekiranya anda ingin hentam (bash) pandangan. Maka saya pinta gunakanlah kata2 yang berhikmah dan beradap. Saya hanya insan yang juga pelupa (diri dsbnya)

6. Sekiranya anda fikir artikel saya ini bidaah. Terlebih dahulu Saya tidak bermaksud begitu. Kupohon keampunan daripada Allah.

7. Sekiranya anda fikir saya bagus & hebat. Saya pinta masukkan saya kedalam doa2 kalian, semoga saya sentiasa dalam rahmatNya. Sesungguhnya aku bukan sesiapa.

Wednesday, February 27, 2013

Jadual Pengajian Kitab Turath - TG.HJ Muhammad SellahJADUAL PENGAJIAN KITAB TURATH OLEH TUAN GURU HJ. MUHAMMAD SELLAH DARI TUMPAT, KELANTAN.

TEMPAT : SUN SURIA AVENUE, KOTA DAMANSARA - dekat Tune Hotel.
YURAN   : RM50.00 setiap kali pengajian bagi ketiga2 kitab. Kalau murid sekolah 50% off.

KETIGA2 KITAB PERCUMA UNTUK MEREKA YANG YANG BETUL2 KOMITED HENDAK MENADAH/BELAJAR KITAB.

TARIKH: 
APRIL - 13hb dan 27hb

MEI - 11hb dan 25hb

JUN - 8hb dan 22hb

JADUAL DAN KITAB:
10.00pg  - 12.00tgh  : KITAB AQIIDATUN NAJIIN (Aqidah/Tauhid)
12.00tgh - 12.30tgh  : REHAT/PERTANYAAN
12.30tgh - 1.30ptg   : KITAB HIKAM IBN ATHOILLAH (Tasauf)
1.30ptg   - 2.30ptg  : KITAB MATLA'AL BADRAIN (Feqah)
2.30ptg                  : SOLAT ZOHOR BERJEMAAH
BERSURAI

Tuan Guru akan pulang pada hari yang sama dari Subang.

Wang yang dikutip adalah untuk pembiayaan penerbangan Tuan Guru dan juga sedekah untuk pengorbanan masa dan tenaga Tuan Guru serta perkara2 yang berkaitan dgn pengajian.

Sesiapa yang hendak melabur saham akhirat, bolehlah menghubungi saya untuk pembelian meja kecil bagi pengajian sebanyak 40 buah. Anggaran sebuah RM20

Kami memilih tempat di atas adalah untuk memudahkan bagi kaum muslimah hadir dlm pengajian walaupun uzur.

Anda hanya dibenarkan utk merakam suara tetapi tidak dibenarkan rakam video. InsyaAllah pihak pengurusan akan membuat rakaman video bagi memudahkan lagi penuntut mentelaah dirumah. 

Sila hubungi GM Zarie Sha 0192833846 dan GM Remy 0166262207. Penyertaan hanya terhad untuk 30 org sahaja.
Post a Comment