Penafian

PENAFIAN PENUH

ADMIN blog drmaba tidak bertanggungjawab terhadap komen (comments) yang diutarakan dalam laman blog ini. Segala komen adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak menggambarkan pendirian admin blog drmaba. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Personal Note:

Artikel yang aku tulis disini pastinya bukanlah suatu yang muktamad dan betul. Maka pertimbangkan dulu bahawa aku ini seorang yang bodoh dan apa yang ditulis adalah sampah semata2.


Oleh itu berikut adalah penyataan kepada semua pembaca budiman:

1. Artikel ini hanyalah perkongsian pandangan peribadi saya berdasarkan pengalaman hidup yg pendek ini dan latarbelakang pendidikan saya, maka saya mohon maaf atas segala kekurangan dan kekhilafan saya.

2. Sekiranya anda fikir bahawa saya ini bodoh (idiot), saya akui kebodohan saya. Semoga Allah yang Maha Luas Ilmu & Maha Bijaksana mengurniakan dan membuka pintu ilmu & kebijaksanaan kepadaku.

3. Sekiranya anda fikir saya salah (wrong), saya akui kesalahan saya. Semoga Allah mengampuni aku dan menunjukkan jalan yang benar.

4. Sekiranya anda ingin membuat pembetulan atau berkongsi pandangan. Saya alu-alukan dan dahulukan dengan Jazakallah.

5. Sekiranya anda ingin hentam (bash) pandangan. Maka saya pinta gunakanlah kata2 yang berhikmah dan beradap. Saya hanya insan yang juga pelupa (diri dsbnya)

6. Sekiranya anda fikir artikel saya ini bidaah. Terlebih dahulu Saya tidak bermaksud begitu. Kupohon keampunan daripada Allah.

7. Sekiranya anda fikir saya bagus & hebat. Saya pinta masukkan saya kedalam doa2 kalian, semoga saya sentiasa dalam rahmatNya. Sesungguhnya aku bukan sesiapa.

Saturday, February 4, 2012

Kembara Taman Wetland Putrajaya

Pernah dengar Taman Wetland Putrajaya. Satu taman yang sesuai untuk riadah dan rekreasi 'outdoor'. Perkhidmatan yang disediakan kat sini boleh check laman, klik di Portal PPJ

Setakat ni saya hanya mengunakan perkhidmatan sewa basikal dengan harga RM4. So bagi sesiapa yang tiada basikal macam saya boleh sewa dan gunakannya sepanjang hari.
Kaunter sewa basikal di Taman Wetland, PutrajayaBeberapa tempat yang larat saya kayuh dan ambik gambar:
Padang yang sesuai untuk main kapal terbang control


Last sekali naik Menara

Dah nak hujan

Banyak lagi tempat yang tidak sempat saya jalan dalam tempoh setengah hari. Contohnya tempat perkhemahan, danau bangau, tempat memancing dsbgnya.


Bagi Saya ia sesuai sebagai tempat riadah keluarga. Anda boleh pergi dan lihat sendiri.No comments: